KOPIMILL

By | August 4, 2010
Share

Med anledning av Rasmus inlägg “Hej då Newsmill“, och kommentarerna därefter har jag nu byggt ett litet KOPIMILL-script.

Det finns här:
http://www.johanronstrom.se/kopimill.php

Det finns ingen text lagrad på servern utan allt hämtas och parsras (?) från Newsmill dynamiskt. Idén är att man säkert ska kunna länka till t.ex. den här artikeln utan att tvinga in sina läsare på Newsmill (hemska tanke). Så nu kan man läsa artiklarna utan äckliga kommentarer och “millningar”.

Att scriptet ligger på min server är inte så hållbart i längden, så om någon vill hosta scriptet, kanske t.o.m. regga kopimill.se så finns scriptet att ladda ner i footern på sidan. Det är bara en fil. Bara att spara om som .php så är det igång. Alla kan ha sin egen KOPIMILL!

Ser för övrigt trevlig ut i lynx :-)
kopmill lynx

Buggrapporter, förslag på förbättringar och sånt tas med fördel på padden kompisen.se/kopimill .

UPPDATERING: KOPIMILL hostas nu på kopimill.info.

Leave a Reply

Your email address will not be published.